Пам’ятки

14 Грудня, 2022 р., 09:09
   Портативна електростанція або бензиновий генератор — розумне і відносно економічне рішення в умовах, коли навантаження на основне джерело електропостачання чи завелике, чи це джерело відсутнє в принципі. Портативні електростанції є джерелом підвищеної небезпеки, тому дотримання правил безпеки при роботі з ними суворо обов'язкове. Дотримання правил експлуатації не тільки захищає людей, які працюють з бензогенератором, але і дозволяє продовжити термін роботи самого апарату.
14 Грудня, 2022 р., 08:50
   На випадок відсутності електро- та газопостачання звертаємо увагу на недопущення використання газобалонного обладнання в багатоквартирних будинках адже це може призвести до вибуху чи виникнення пожежі. Мешканці багатоквартирних житлових будинків, будь-ласка завчасно продумайте запасний варіант евакуації на випадок повного блекауту (відсутності електро-, водо-, газопостачання та водовідведення). Це може статися через ворожі обстріли.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь