18 Квітня, 2022 р., 15:19
    Продовжуємо  допомагати  Захисникам  України. Черговий  передвеликодній  гуманітарний вантаж відправлено  із  Чернелицької  громади у  одну  із  військових  частин  Миколаївщини. Гуманітарний  вантаж  складався  із  військової амуніції,  засобів гігієни,  медикаментів ,  продуктів  харчування… Цього  разу  продукти  харчування  для  військових  зібрали  у  Вільхівцівському,  Далешівському старостинських  округах  та  у  селищі  Чернелиця.  Доставили  вантаж  волонтери  Випасняк  Василь  Петрович  та Пасічник  Тарас  Володимирович.
06 Квітня, 2022 р., 16:01
Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном і презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом із Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
06 Квітня, 2022 р., 09:14
Шановні громадяни Чернелицької громади, повідомляємо вас про те, що в Україні водіям заборонили використовувати відеореєстратори, щоб уникнути розголошення інформації, про переміщення та хід виконання завдань Збройних Сил України. Уточнюємо, що застереження діє для всіх регіонів України  та стосується реєстраторів в авто та мото транспорті. Заборонено фото, відеозйомку доріг загального користування, об'єктів загального призначення, об'єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь