02 Жовтня, 2023 р., 08:56
  У неділю, 01.10.2023 року, відбулась панахида, приурочена 81 річниці УПА та Дню Захисників і Захисниць України біля пам’ятного знаку Героям УПА на території дитячого садка в смт.Чернелиця. А також за ініціативи селищного голови Івана Скрип'юка проведено велопробіг серед дітей Чернелицької  територіальної громади на вшанування пам’яті про загиблих Героїв, які віддали своє життя в усі часи за рідну Україну. Велопробіг було проведено під керівництвом вчителя фізичної культури Чернелицького ліцею Віталія Петрака. Наймолодшою учасницею велопробігу стала шестирічна дитина смт. Чернелиця Штограм Анюта. 
06 Вересня, 2023 р., 16:23
                                           УВАГА.ПЕРОРАЛЬНА ВАКЦИНАЦІЯ ДИКИХ ТВАРИН
30 Серпня, 2023 р., 14:09
  В рамках співпраці ІФ РВ АМУ та Кіберполіції проводимо інформаційну кампанію щодо правил безпеки під час купівлі товарів на онлайн-платформах.
29 Серпня, 2023 р., 11:57
    29 серпня  2023 року відбувся благодійний марафон «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» - патріотичне вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни. У марафоні взяли участь школярі та вчителі Чернелицького ліцею, які підтримали всеукраїнську акцію. Розпочався забіг з хвилини мовчання за загиблими Героями та привітального слова селищного голови І.М.Скрип’юка та директора Чернелицького ліцею Г.З.Білецької.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь